top of page

Center Ref V165

£ 499 000

Emlak Açıklaması

Villa, Kalkan'ın merkezinde, küçük bir Arnavut kaldırımlı yan sokaktan erişilebilen bir konumdadır. Tüm restoranlar ve mağazalar birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir. 2012 yılında en yüksek standartlara göre yenilenmiştir ancak açık tuğla işçiliği ve beyaz badanalı kirişler gibi orijinal özelliklerinin çoğunu korumaktadır.

Hepsi ebeveyn banyolu 3 yatak odası vardır. İkisi çift kişilik, üçüncüsü ise iki kişiliktir. Bunlara spiral bir merdivenle erişilir.

Ana yatak odası birinci kattadır ve oldukça geniş ve harika manzaralara sahip bir balkonu vardır. Süper kral boy bir yatağı vardır. Deniz ve köye bakan bir yerde oturup kahvaltı yapmak için harika bir yerdir. Mükemmel modern bir duş/WC'si vardır.

İkinci çift kişilik yatak odası en üst kattadır ve körfezden dağlara ve kasabaya kadar uzanan muhteşem manzaralara sahiptir. Bu odanın dışında binanın tüm uzunluğu boyunca uzanan geniş bir teras vardır ve güneşlenmek ve tamamen mahremiyet içinde dinlenmek için uygundur. Bu odadan görünen manzara, muhteşem terasa açılan kapıları olan duvardan tavana kadar uzanan büyük cam pencerelerdendir.

Terasta geniş gölgelikli bir gölgelik alanı, özel güneşlenme alanı ve üçüncü bir duş/WC odasından oluşan bir çatı kompleksi bulunmaktadır. Gece manzaraları, çatı restoranlarından Kalkan'ın ışıklarının parıldamasıyla uzun yıllar hatırlanacak bir görüntüdür.

Üçüncü yatak odası birinci kattaki çok güzel bir ikiz banyolu yatak odasıdır. Açık plan yemek mutfağı yüksek kaliteli mutfak mobilyaları ve aletleriyle tam donanımlıdır. Oturma alanı çok rahattır ve doğrudan bir dalma havuzu bulunan alt teras alanına açılır. Dışarıdaki oturma alanı, harika bir karaktere ve çekiciliğe sahip benzersiz duvarlı özel bir avludur. Duvarlarında büyüyen kokulu çiçekler vardır, çok güzeldir, birçok rahat sandalye ve dışarıda yemek yemek için mermer üstlü bir masa ve serinlemek için bir dalma havuzu vardır.

Temsilciyle İletişime Geçin

Ergun Duran

+905324131442

Emlak Detayları

Emlak Türü

Eski Şehir Evi

Yatak odaları

3

Banyolar

3

Boyut

250 m²

Emlak Konumu

bottom of page