top of page

Ortaalan Ref v311

£ 1 295 000

Emlak Açıklaması

  • TAMAMEN EŞYALI VE TAM KLİMALI

  • HEMEN OTURMAYA HAZIR VE KİRALIK PİYASA

  • Modern ve şık iç mekan tasarımı

  • İyi bakımlı

  • Isıtmalı yüzme havuzu

  • 2 Özel Spor Salonu

  • Yaşanabilir alan: 500 m2



Geniş 5 Yatak Odalı Villa, Ek Olarak 3 Yatak Odalı Daire, İki Havuz ve Spor Salonu



Kalkan'ın Ortaalan bölgesinde yer alan bu olağanüstü mülk, muhteşem 5 yatak odalı bir villayı, tamamen bağımsız bir alt kat dairesiyle birleştirerek, olağanüstü yaşam alanı ve mükemmel kiralama potansiyeli sunan çok yönlü bir ev yaratıyor.



Ana Villa – 5 Yatak Odası, Isıtmalı Havuz ve Çatı Terasında Jakuzi


Ana villada 13 metrelik ısıtmalı yüzme havuzu, şezlonglu merkezi teras alanı, jakuzi ve çocuk havuzu bölümü bulunmaktadır. İç mekanda, açık planlı oturma ve yemek alanı, Kalkan'ın panoramik manzaralarını sergileyen yerden tavana kadar uzanan cam pencerelere sahiptir. Beş yatak odasının tamamı özel banyoludur; bunlardan biri, kendi jakuzisi ve pergolasıyla muhteşem bir çatı terasına sahip ana süittir. Villada ayrıca kendi spor salonu da bulunmaktadır.



Alt Kat Daire – 3 Yatak Odası, Özel Havuz ve Spor Salonu


Alt katta, kendi girişi olan geniş ve bağımsız bir daire, büyük açık planlı bir yaşam alanı, üç ebeveyn banyolu yatak odası, tam donanımlı bir mutfak ve özel bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Daire ayrıca kendi spor salonuna da sahip olup, misafirler, geniş aileler veya kiralama amaçlı kullanım için idealdir.



Başlıca Özellikler


• Toplam 8 yatak odası (hepsi özel banyolu)


• İki adet özel yüzme havuzu


• İki spor salonu ve çeşitli eğlence tesisleri


• Odaların çoğundan panoramik deniz manzarası


• Yüksek kira geliri potansiyeli


• İki araçlık park yeri



Kalkan'ın en gözde bölgelerinden birinde, yıl boyu yaşamak, tatil amaçlı kiralamak veya çok kuşaklı aile kullanımı için mükemmel olan, ek yaşam alanına sahip lüks bir villaya sahip olmak için nadir bir fırsat.




Temsilciyle İletişime Geçin

Ergun Duran

+905324131442

Emlak Detayları

Emlak Türü

Villa

Yatak odaları

8

Banyolar

8

Boyut

750 m²

Emlak Konumu

bottom of page